Wandelen, fietsen & meer

Heerlijk genieten

cycling, poppy, leisure
adult, couple, walking

Wandelen
Of u nu van grote of kleine wandelingen houdt, bij ons bent u aan het juiste adres. Via de vele bospaden en zandwegen die er zijn kunt u heerlijk genieten van de prachtige bosrijke omgeving. De echte wandelaars zullen o.a. de Ginkelse Heide, zeker de moeite waard vinden. Vanaf het wandel/fietspad welke bij ons voor de deur ligt kunt u alle kanten op. Loop eens naar Lunteren of naar het gezellige centrum van Ede, het is allemaal de moeite waard. Mocht u graag uw hond mee willen nemen dan kan dit maar houdt u er wel rekening mee dat deze vaak aangelijnd dient te zijn. Er zijn echter ook genoeg plekken waar uw hond los mag lopen mits hij goed naar u luistert.

Fietsen
Onze B&B is het ideale vertrekpunt voor mooie lange maar ook korte fietstochten. Via het fietspad wat gelegen is bij ons voor de deur kunt u alle kanten op. Er zijn in de omgeving vele fietsroutes die o.a. langs het middelpunt van Nederland, het Wekeromse zand en de Ginkelse Heide met de schaapskooien voeren. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op www.fietseropuit.nl of www.fietsen.123.nl.

& meer
In de buurt zijn ook verschillende maneges welke leuke buitenritten organiseren.In de buurt zijn ook verschillende maneges welke leuke buitenritten organiseren. Let wel, deze dienen vaak ruim van te voren gereserveerd te worden bij de manege zelf!

horse, hand, friendship

Vakantiehuisje / B&B 't Woutershof STOPT in Ede, maar gaat verder in het Brabantse Boekel!‚Äč

luggage, packed, travel

Voor meer informatie:
info@het-woutershof.nl of bel 06-53 19 76 74